15. INmusic festival ipak odgođen za 2022. godinu

Usprkos optimizmu koje je donijelo otkriće više vrsta cjepiva protiv COVID-19 krajem 2020. godine te najave plana procjepljivanja svjetskog stanovništva u prvim mjesecima 2021. godine, borba protiv ove više sile, bez presedana u modernoj povijesti, u realnosti se pokazuje dugotrajnijom i izazovnijom od očekivanja. Stvarno stanje pandemije u Europi u proljeće 2021. godine za INmusic, kao i za mnoge druge festivale, nažalost uvjetuje samo jedan ishod – ni ovog lipnja neće biti moguće održavanje INmusic festivala #15.

Organizacijski tim INmusica u intenzivnoj je komunikaciji o odgodi dogovorenih nastupa sa svim objavljenim i neobjavljenim izvođačima. Obzirom da je u pitanju iznimno zahtjevan proces ponovnog ugovaranja čitavih turneja koji zahtjeva složenu međunarodnu koordinaciju, izvođači i organizacija festivala mole za strpljenje i razumijevanje dok se odgode najavljenih turneja ne zaključe.

Novi datumi održavanja INmusic festivala #15 biti će od 20. do 22. lipnja 2022. godine, a festivalski kamp će ugostiti posjetitelje 15. INmusic festivala od 17. do 24. lipnja 2022. godine. Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 i prateći kamp naravno ostaju važeće za nove datume održavanja INmusic festivala #15.

Foto: INmusic Facebook stranica

Izvor: INmusic Facebook stranica