Prijava

Jessie Ware otkrila spot za naslovnu pjesmu albuma “What’s Your Pleasure?” / Music Box – Glazbeni portal

Četvrti po redu studijski album britanske glazbenice Jessie Ware svakako je jedno od vodećih studijskih izdanja ove godine – album donosi osvježavajući spoj pop i disco žanrova te je ubrzo po objavi osvojio i fanove i kritiku diljem svijeta. Kao novi singl s pratećim videospotom ovih je dana predstavljena naslovna pjesma „What’s Your Pleasure?“

Album „What’s Your Pleasure?“ odiše energijom disco-diva te priziva atmosferu plesnih podija noćnih klubova. „Presretna sam što vam mogu predstaviti ovaj novi svijet fantazije, senzualnosti i zavodljivosti. Vjerujem da sam konačno sazrela kao glazbenica i zbog toga se osjećam prokleto dobro“, riječi su koje je Jessie Ware napisala prilikom predstavljanja novog albuma na svojim društvenim mrežama.

Nakon „Ooh La La“, „Spotlight“ i „Save A Kiss” kao novi singl s albuma predstavljena je naslovna pjesma „What’s Your Pleasure“, zajedno s pratećim videospotom za koji je zaslužna redateljica Vicky Lawton.

Novi album Jessie Ware je objavila 26. lipnja, a sniman je u periodu od 2018. do 2020. godine. U njegovom stvaranju sudjelovao je čitav niz interesantnih glazbenika i kreatora; od autorsko-glazbenih imena kao što su Kindness, Danny Parker, Shungudzo Kuyimba Clarence Coffee Jr. do producenata/DJ-eva kao što su Benji B, Midland, Morgan Geist (Storm Queen), Matthew Tavares, Joseph Mount (Metronomy) i James Ford. Ubrzo po objavi izdanje je dosegnulo je #3 UK Albums Top 100, što joj je najviša albumska pozicija do sada na navedenoj listi.

S novim albumom miljenica i hrvatske publike svakako se postavila kao jedna od vodećih britanskih glazbenica današnjice, a osim svojom glazbom publiku i glazbene kritičare osvaja zahvaljujući izvanrednim nastupima. Nedavno su objavljeni datumi koncerata turneje koja će se održati sljedeće godine u Ujedinjenom Kraljevstvu, a sve ulaznice su rasprodane u 48 sati, zbog čega je najavljen dodatan nastup u Londonu.

Foto: Promo

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts