Prijava

Ovaj vikend Martinsku zauzima četvrto izdanje Blast Festivala

Blast Festival, intimni festivalski biser domaće elektroničke glazbe, ovo ljeto se održava četvrti put, drugu godinu za redom na Martinskoj, i to 14. i 15. kolovoza.

Kao i proteklih godina line-up Blast Festivala tvore afirmirani i manje afirmirani umjetnici i DJ-i s domaće scene. Festival se održava od petka do nedjelje bez glazbenog prekida, a kroz to cijelo vrijeme proći ćemo jednu široku paletu elektroničke glazbe. Petak je rezerviran za house zvuk, subota preko dana za atmosferični dub, a subotnja noć za techno i electro. U nedjelju ujutro festival se glazbeno privodi kraju u atmosferičnim i opuštajućim notama.

Prije četiri godine Blast Festival je nastao kroz sinergiju nekoliko prijatelja kao platforma koja će promovirati domaću scenu s ciljem povezivanja i stvaranja neraskidive veze svakog izvođača s publikom koja ima priliku kroz ta dva ili tri dana biti dio Blast magičnog putovanja.

Na 4. Blast Festivalu nastupaju Agregt Sun, Allan, Anako, Carnero, Dujo, El Commando, Fabian b3b Tonko, Foxy, Grumen, Jakov Kolbas, Jarunsky, KL-Audio, Kommoda, Kudjo, Kuna, M.I.L.E., Mr.D., Mokosh, Pelks, Plete i Vexi.

Ulaznice se mogu kupiti na festivalskom ulazu, a cijena ulaznice je 120 kuna za oba dana i 70 kuna za jedan.

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts