Prijava

Swamp Up Rijeka dovodi ABOP, Lovely Quinces, nemanju i Flip Flop Fatality / Music Box – Glazbeni portal

Udruženje za razvoj kulture “URK”/klub Močvara i Distune promotion najavljuju open air koncert Swamp Up Rijeka.

Iza naziva Swamp Up Rijeka! krije se cjelovečernji open air koncert renomiranih domaćih alternativnih bendova. Riječ je o originalnim glazbenicima koji unose svježinu, skloni su eksperimentiranju, a njihov respektabilan svirački staž zalog je kvaliteti nastupa. Riječku, ali i širu publiku ispred Exportdrva, u petak, 11.9. očekuje različit miks žanrova kojeg isporučuju zagrebački ABOP i Lovely Quinces, riječki Flip Flop Fatality te pulsko-zagrebački nemanja.

Obogaćivanje kulturne ponude u posebnoj godini za grad Rijeku, kao i povlačenje glazbenih paralela između Zagreba i Rijeke ili još preciznije, ono što je klub Močvara gradio na obalama Save, Rijeka je na obalama Rječine živjela, glavne su odrednice programa koji je  nastao specijalno za ovu priliku, riječku titulu Europska prijestolnice kulture.

Swamp Up Rijeka održat će se u petak 11. rujna. Ograničen broj ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 30 kn dostupan je online, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kn.

* najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze virusom COVID-19. Radi zaštite općeg zdravlja, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačana osobna higijena, fizička udaljenost te nošenje zaštitnih maski, dok će se na ulazu posjetiteljima mjeriti temperatura te utvrđivati istinitost datih podatka za ulaznice.

Foto: Konrad Lovrenčić

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts