Prijava

Upoznajte KiNG FOO, Slovence koji su već osvojili Europu i Aziju

Vole ih Gibonni, Massimo, Tony Cetinski, a simpatije prema njima ne krije ni genijalni Jonah Nilsson iz Dirty Loopsa, Siddharte i Big Foot Mame.

Osvojili su Europu, Aziju, dolaze iz Slovenije, zovu se KiNG FOO, a prema Hrvatskoj gaje posebnu ljubav.

KiNG FOO sebe opisuje kao veseli četveročlani bend iz Ljubljane, ali oni su puno više od toga. Izvrsni glazbenici s vokalom na koji svakako trebate obratiti pozornost. Iako nisu strani hrvatskoj publici, radi mnogih suradnji s našim izvođačima, kao što su Gibonni, Massimo i Tony Cetinski, ovaj put odlučili su napraviti iskorak i predstaviti se svojom pjesmom naziva “Puno i mnogo”.

Upravo tom pjesmom najavljuju svoj drugi album na kojem također nastavljaju s kombiniranjem engleskog i slovenskog jezika.

“Nakon velikog uspjeha koji smo postigli albumom ‘GalaXie’ i zaista dobili odlične reakcije iz mnogih država kako Europe, tako i Azije, pokazujemo da se kao bend ne želimo definirati u jednom žanru, već različiti žanrovi i ta neka zaigranost postaju naš izvor motivacije. I baš zato pjesma s kojom se sada predstavljamo i publici u Hrvatskoj, naziva ‘Puno u Mnogo’ koliko zvučala nepravilno u upotrebi, gledano iz gramatičkog ugla, tekstualno govori o izuzetnoj želji svih ljudi da pronađemo dubinu unutrašnjeg svijeta, prisutnost, fizičku i duhovnu povezanost, zbog buđenja i ujedinjena. Melodijski i aranžmanski gledano pjesma ‘Puno i Mnogo’ u isto je vrijeme kompleksna i jednostavna, kao što smo i mi ljudi. Zbog svih svojih detalja i ritma je funky i groovy, senzualna kao ženska energija i solidna kao muška energija”. – objasnili su nam članovi KiNG FOO-a.

Poznati zbog njihovog hiperaktivnog i emocionalnog performansa, nastupali su na važnim festivalima kao što su Belt & Road Festival Shenzhen u Kini, Pivo in Cvetje, Gora Rocka, Festival Ruše, Štuk, Rock Festival Vršac i mnogim drugima.

Foto: Max Petač

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts