Prijava

Bruce Springsteen izjavio da je Lana Del Rey jedna od najboljih kantautorica u Americi

Velike pohvale na račun Lane Del Rey stižu od The Bossa, odnosno Brucea Springsteena koji je gostujući na Sirius XM-u proglasio autoricu albuma “Norman Fucking Rockwell!!” jednu od najboljih kantautorica u Americi.

Tijekom radijske emisije pustio je njezinu pjesmu “American” iz 2012. godine u kojoj čak Lana Del Rey i spominje Gazdu: “Springsteen is the king, don’t you think. I was like, hell yeah that guy can sing.”

“Ona je iz New Yorka, odrasla je u Lake Placidu, malom američkom gradu u kojemu sam proveo mnoge lijepe ljetne večeri s mojom djecom i obitelji tijekom godina.”, rekao je Bruce i dodao kako je Lana jednostavno jedna od najboljih kantautorica u zemlji koja stvara vlastiti svijet i poziva nas u njega. Rekao je da je ljupka Lana njegov favorit.

Nije ovo prvi put da je Gazda primijetio Lanu, bilo je to također u njegovog radijskoj emisiji kada je emitirao “Video Games” s abluma “Born to Die”. Tada je već rekao da je njezin obožavatelj i da je podsjeća na vruće, vlažne i sparne ljetne večeri i djevojke koje su išle s njim.

Foto: Promo

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts