Prijava

Diana Krall predstavila novi singl i najavila album!

Diana Krall uskoro nam donosi mnogo nove glazbe! Najavila je kako će predstaviti novi album “This Dream Of You”, a već sad možemo poslušati i u kojem smjeru album produkcijski i zvukovno putuje – prvi singl s albuma “How Deep Is The Ocean” je hrvatskoj publici dostupan u radijskom eteru te na digitalnim glazbenim servisima.

Autor pjesme je legendarni Irving Berlin, a pjesma je nastala ove godine u svibnju – popularnoj glazbenici pjesmu je pomogao producirati Al Schmit koji je tražio savršen balans kojom će je snimiti. Osim ove pjesme, na albumu će se pronaći još 11 novih pjesama koje je Krall radila u suradnji s dugogodišnjim kolegama, a oni su: John Clayton, Jeff Hamilton, Anthony Wilson te trio koji uz nju sačinjavaju Christian McBride i Russell Malone.

Diana Krall jedna je u povijesti uspjela imati osam albuma na Billboard Jazz Albums ljestvici, a ona sama vlasnica je pet Grammy nagrada. Osim toga, suradnje joj nikako nisu strani pojam – već do sad je surađivala i s Paulom McCartneyjem i Barbarom Streisand, a pamtimo i onu s Tonyjem Bennettom. Širom svijeta je prodala više od 15 milijuna albuma.

This Dream of You:
But Beautiful
That’s All
Autumn In New York
Almost Like Being In Love
More Than You Know
Just You, Just Me
There’s No You
Don’t Smoke In Bed
This Dream Of You
I Wished On The Moon
How Deep Is The Ocean
Singing In The Rain

Foto: Mary McCartney

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts