Prijava

London Grammar se vratili! Poslušajte novu pjesmu “Baby It’s You”!

London Grammar su nakon tri godine stanke objavili potpuno novu pjesmu “Baby It’s You”. Sve su počeli najavljivati raznim mističnim objavama na društvenim mrežama da bi potom objavili i kratki preview nove pjesme.

“Baby It’s You” nova je pjesma fenomenalnog britanskog indie pop trija uz koju su napisali “nothing else matters”. Iako je 2019. godine Hannah Reid ostvarila suradnju s Flumeom, ova pjesma je njihova prva nakon 2017. godine. Atmosferična kao i svaka druga njihova pjesma, ovoga puta odvodi nas i na putovanje ispunjeno elektronikom, nešto slično poput njihove pjesme “Metal & Dust”, ali s nešto življim zvukom i vibeom. Pjesmi je doprinos dao i priznati elektronički producent George FitzGerald.

Još ne znamo je li ova pjesma najava novog studijskog albuma, ali drago nam je što imamo prilike čuti makar i jednu novu pjesmu jednog od najboljih indie pop sastava današnjice. Zadnji album objavili su 2017. godine, “Truth Is A Beautiful Thing”, a prvijenac je izašao 2013. godine, “If You Wait” čiji su naslov iskoristili i za novo društveno okupljalište obožavatelja, Facebook grupu u kojoj će obožavatelji imati prilie saznati sve novosti iz svijeta London Grammara.

Foto: Crowns & Owls

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts