Prijava

Free stage nastavlja svoj program u novom prostoru!

Ako se sjećate najmanjeg stagea u Zagrebu koji se održavao u Retru, onda pamtite i te neobično nesebične trenutke u kojima je svatko tko je stao na stage bio zvijezda.

Ako kojim slučajem niste okusili taj dio najmanjeg i najčudnijeg stage-a, imamo super vijesti jer program ide dalje. Ugostit će ga, naravno, najbolji mali klub na svijetu – KCM, a po novom konceptu, umjesto svakog četvrtka, program će se održavati svake prve srijede u mjesecu.

Za otvaranje nove sezone dovodimo vam ekipu koja se upravo na Free stage-u izgradila i nastavila dalje neustrašivo koračati glazbenom scenom. Njih dvojicu ne treba posebno predstavljati – prve rujanske srijede zabavljat će vas Miki Solus i Čudnoređe. Jakim snagama pridružit će se i mlade o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Koncept programa je sljedeći – svatko tko želi i ima što pokazati može stati na stage. Publika prije silaska na podij simbolično baca svoj ego u kantu za smeće koja je istaknuta ispred dvorane. Nema negative, nema osuda – samo podrška, samo pljesak.

Ne mora se uvijek po trnju do zvijezda, neki prostori vam daju odmah ono što zaslužujte. Budite i vi dio malog ego free showa!

Više informacija o prijavama: https://www.facebook.com/events/313008503250404/

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts