Prijava

Novi hit The Frajli i Mie – „Gledaj me u oči“

Novi hit The Frajli i Mie – „Gledaj me u oči“

Još jedna nova suradnja, koju ćemo premijerno moći pogledati na na ovogodišnjem izdanju CMC festivala u Vodicama, 5. rujna jest ona The Frajli i  Mije Dimšić. Pjesma Gledaj me u oči u izvedbi četiri prekrasne i talentirane dame i naše sjajne kantautorice i višestruke dobitnice nagrade Porin, pjesma je koja će zasigurno osvojiti kako  srca publike tako i top ljestvice domaćih lista.

Glazbu i tekst potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić,  za aranžman zaslužna ekipa Rubikon Sound Factoryja,  dok režiju spota potpisuju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Podsjetimo, Koncertna suradnja The Frajli i Mije započela je prošlog prosinca kada su The Frajle gostovale na Mijinom koncertu u Lisinskom. Ista se trebala nastaviti nekoliko mjeseci kasnije, u svibnju, no koncerti su iz poznatih epidemioloških  razloga otkazani i prebačeni za jesen. No,  počevši od danas,  zajedničke koncerte će ipak imati prilike pogledati građani i gosti sljedećih gradova : 26. 8. – Pula, 27. 8.- Šibenik, 28. 8.- Rijeka i 29.8.- Dubrovnik.

Dok čekam dvanaesto izdanje CMC festivala poslušajte novu pjesmu Gledaj me u oči, putem linka u nastavku: https://www.youtube.com/watch?v=G-YwJqDSEWY

Photo:  Croatia records

Related Posts