Prijava

Faithless najavili novi album singlom i spotom “Synthesizer”

Faithless su jedno od najvažnijih imena dance scene 90-ih godina i mnogima pripadnicima nešto starije generacije nedostajala je njihova glazba nakon što su objavili kako Faithless prestaju s radom.

Srećom, održavali su koncerte u raznim formacijama, nastupali zajedno, održali povratničku turneju, ali već godinama nisu objavljivali novu glazbu. Nakon 10 godina stigla je “This Feeling” koja je nagovještavala kako bi mogli ubrzo očekivati nešto puno više od ovih dance velikana. To se i dogodilo, upravo su najavili novi album “All Blessed”, a glavni singl “Synthesiter” stigao je zajedno s videospotom. Kao i na prvom singlu vokale je posudio Nathan Ball, a inspirirana je basistom Trevorom Hornom i Jean-Michelom Jarreom.

“Ovo je pjesma zbog koje smo počeli razmišljati o novom albumu. Ljubavno pismo onome što radimo i glazbi koju stvaramo, ali i mali društveni komentar na našu opsjednutost tehnologijom”, rekli su iz benda. I dalje ne čujemo frontmena Maxija Jazza što bi moglo značiti da se neće vratiti u Faithless.

Album “All Blessed” izlazi 23. listopada.

Foto: Promo

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts