Prijava

Natali Dizdar s projektom BETI postala hit na poljskom radiju

Nekoliko dana prije 36. rođendana zadarska glazbenica Natali Dizdar već je počela sa slavljem. Razlog je bio višestruk, osim rođendana slavila je novu diplomu, ali i uspjeh projekta BETI na inozemnom tržištu.

Naime, nakon pet godina studiranja diplomirala je Gestalt psihoterapiju i u rodnom Zadru u društvu najmilijih proslavila je svoje novo zvanje

Koliko je teško balansirati glazbenu i karijeru psihoterapeuta?

“Ove godine s obzirom da su mi bili otkazani svi koncerti lakše je nego ikad. Osim toga, neobično je spajati ta dva svijeta i uloge, ali ja volim izazove i za sad mislim da mi ne ide loše. Gestaltisti dolaze iz raznih ‘backgrounda’ tako da je moje iskustvo u glazbi i jednom specifičnom načinu života samo podrška širini priča s kojima ljudi dolaze na psihoterapiju.”

Vaš posljednji ‘glazbeni izlet’, projekt BETI s kojim imate aktualni singl “Slobodna” pokazao se iznimno uspješnim. Cijelo ljeto suvereno vlada top ljestvicama, koliko ste zadovoljni uspjehom?

“Mi smo jako zadovoljni, pjesma je već mjesecima na visokim mjestima releveantnih top ljestvica, a nadam se da ćemo je uskoro moći negdje i zasvirati i rasplesati sve one kojima se sviđa.”

Nedavno je osvojio i poljsko tržište gdje se nalazi na prvom mjestu tamošnje radio postaje?

“Haha da, i to smo vidjeli, hvala Poljacima i svima koji nas prate.”

Koji su vam daljnji planovi što se tiče glazbe i što se tiče gestalta?

“Što se tiče glazbe BETI zavrsava svoj EP, a osim toga radim paralelno i EP za svoju samostalnu karijeru koji bi trebao izaći početkom sljedeće godine. Nadam se koncertima i živom kontaktu s publikom a u međuvremenu radim Gestalt sa svojim klijentima i pazim na svoje fizičko i mentalno zdravlje u ovim izazovnim i zahtjevnim vremenima.”

Foto: Boris Ščitar

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts