Prijava

Bruce Springsteen najavio novi album pjesmom “Letter to You”

Bruce Springsteen je jedan od najzaposlenijih ljudi u glazbenom svijetu očito jer je samo ove godine reizdao pet albuma “The Rising”, “Devils & Dust”, “Live in New York City”, “Live in Dublin” i “18 Tracks”, a prošle godine objavio je album “Western Stars” koji je predstavljen uz pripadajući film.

The Boss ne staje i već najavljuje novi studijski album “Letter to You” koji će biti objavljen 23. listopada za Columbiju. Na njemu se nalazi 12 pjesama i snimljen je s E Street Bandom, dok su ga producirali Bruce i Ron Aniello. Tu su i tri pjesme koje su snimljene samo kao pokušaji za njegove albume iz 70-ih godina, “Janey Need a Shooter”, “If I Was the Priest” i “Song for Orphans”. Nako najavu albuma Springsteen je otkrio naslovnu pjesmu “Letter to You”.

“Volim emocionalnu prirodu pjesme, ali i zvuk E Street Banda koji je sve snimio uživo u studiju na način koji nismo do sada imali prilike raditi i bez nasmimavanja. Snimili smo album samo u pet dana i ispalo je da je ovo jedno od najvećih iskustava u snimanju koje smo ikada imali”, rekao je Gazda.

Foto: Danny Clinch

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts