Prijava

David Guetta i Sia predstavili novu globalnu himnu “Let’s Love”!

Tim iz snova, globalne superzvijezde David Guetta i Sia danas su predstavili “Let’s Love” – snažnu, novu himnu obavijenu porukom ljubavi i nade, kojoj je cilj ujediniti ljude.

“Tijekom ovog perioda izolacije, bio sam nevjerojatno nadahnut za objavljivanje glazbe koja ima poletnu energiju”, poručio je Guetta te nadodao: “Volim producirati klupske pjesme, ali istovremeno, pogotovo sada, osjećam se kao da stvaram ‘feel good’ glazbu. ‘Let’s Love’ poruka je ljubavi, nade, s ciljem spajanja ljudi, a Sia je još jednom nadmašila samu sebe vokalom.”

Guetta i Sia su s prethodnim kolaboracijama (“Titanium”, “She Wolf”, “Bang My Head”, “Flames) prikupili preko 2 milijarde streamova i zasjeli na prva mjesta ARC ljestvica diljem svijeta. Njihova posljednja suradnja “Flames” bila je najemitiranija pjesma diljem europskih radijskih postaja u 2018. godini, “Titanium” je prikupila više od milijardu streamova, dok “She Wolf (Falling To Pieces)” ima preko 500 milijuna pregleda samo na YouTubeu.

David Guetta je između ostalog oborio i dva svjetska Guinnessova rekorda za ‘najviše gledatelja livestream DJ seta na Facebooku’ u sklopu povijesnog fundraisera “United At Home” te za ‘DJ-a koji je prikupio najviše likeova na Facebooku i followera na Twitteru.

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts