Prijava

One Possible Option, predvodnici novog riječkog vala, objavili novi album “No King”

One Possible Option već su s prvim singlom s novog albuma, All We Do Today, pobrali odlične kritike, ali i osvojili nekoliko top lista u Hrvatskoj.

Sada je stigao i album No King koji donosi pregršt snažnih gitara, žestokih vokalnih linija, angažirane tekstove i odličnu produkciju zbog čega ih možemo svrstati među predvodnike novog riječkog glazbenog valaAlbum donosi 12 pjesama, a ekskluzivno ga od sada možete preslušati na Spotifyju, dok će u petak, 25. rujna biti objavljen i na CD-u.

„Ovaj album posvećen je svim ljudima koji se bore za ono što je ispravno, a posebice prijatelju koji više nije s nama – Ivanu Bateliću Pipiju. Zbog takvih ljudi, te topline i i humora svijet postane ljepše mjesto za život“, rekli su članovi One Possible OptionaDeni Kasapović (vokal, programiranje i elektronika), Zdravko Kasapović Piggy (gitare), Edvin Nađ (bas) i Dejan Adamović Deva (bubnjevi).
Tekstove svih pjesama potpisuje Piggy, prijevod je radio Deni, dok su na glazbi i aranžmanima podijeljeno radili svi članovi benda. Album je sniman u vlastitom OPO studiju u Rijeci, a miks i mastering radio je Goran Kovač u svojem studiju u Splitu. Pjevač Deni Kasapović radio je grafičko rješenje omota, logo i sjajne ilustracije, dok je sjajne fotografije radio Filip Gržinčić.

U ponedjeljak će OPO promovirati i novi singl “Erase” koji se također nalazi na novom albumu, dok će u utorak premijerno biti prikazan i spot koji je radio Filip Gržinčić.

Iako ih je koronavirus spriječio da album izađe ranije ove godine i da ga promoviraju na pozornici, ovi genijalni Riječani redovito su održavali probe i tako se pripremali za ono što slijedi kad utjecaj globalne pandemije virusa splasne – energične koncerte po kojima su i postali poznati.

Album No King grupe One Possible Option poslušajte ekskluzivno na Spotifyju, a od petka, 25. rujna moći ćete ga kupiti po cijeni od 79 kuna.

Foto: Filip Gržinčić

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts