Prijava

Norveška DJ superzvijezda Kygo obradila “Hot Stuff” Donne Summer

Osim što je osvojio svijet svojim autorskim pjesmama, norveški DJ i producent zapravo je prvo postao poznat kao sjajni remikser.

Prvi put to je učinio s pjesmom “Sexual Healing” Marivna Gaya, a potom uslijedili Ed Sheeran i mnogi drugi. Prošle godine učinio je to s pjesmom “Higher Love” Whitney Houston, potom ove godine s “What’s Love Got to do With It”, a sada je na red došla kraljica disco glazbe Donna Summer i njezin najveći hit “Hot Stuff”. Ono što je napravio s novim remiksom zapravo je nastavak onoga što je radio i s prošlim remiksima, pri tome zdržavajući originalnu vokalnu liniju i dodavajući moderne elektroničke forme koji podižu još više energiju pjesme. Ponovno je koristio vocal chop efekt i svoje prepoznatljive synthove kako bi “Hot Stuff” što bolje došao do ušnih osjetila mlade publike, a starije generacije podsjetio na bezvremenski hit disco ere.

Kygo je za pjesmu objavio i videospot u kojem glumi glumačka postava tinejdžerske serije “Outer Banks”, Madelyn Cline i Chase Stokes.

Foto: Johannes Lovund

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts