Prijava

Tom Cruise će za potrebe novog filma doslovno ići u Svemir

Koliko god se kontroverzi veže uz privatni život jednog od najplaćenijih glumaca novog milenija, Toma Cruisa, toliko ga morate voljeli zbog požrtvovnosti prilikom snimanja filmova, pogotovo zato što za svoje akcijske scene ne koristi dublere.

Najnoviji plan je sljedeći – snimiti film u kojem će ići u Svemir i ne, neće se to događati u nekom hangaru nego će Tom Cruise doslovno otići u Svemir, a naravno sve to uz pomoć Elona Muska i NASA-e.

Putovanje je predviđeno za 2021. godinu, a ovaj plan najavljen je ranije ove godine i u kojem uz Cruisea sudjeluju Elon Music i NASA kako bi snimili prvi film u Svemiru. Režirat će ga Doug Liman koji je radio i na filmu “Edge of Tomorrow”, također s Tomom. Sada je projekt konačno potvrđen da će biti realiziran i to u listopadu 2021. godine. Na turističku misiju Axiom Space Stationom kojim će pilotirati Michael Lopez-Alegria otići će Cruise i Liman.

Film za sada nema naziva, a produkcija je otišla u ruke Universalu koji je sve dogovorio putem video poziva s Cruiseom, Limanom, Christopherom McQuarriejem te PJ van Sandwijkom. Liman trenutno piše scenarij, a odobren je budžet od oko 200 milijuna dolara. McQuarrie, koji je pisao i režirao “Nemoguće misije” bit će savjetnik i producent, dok će producenti biti ostali spomenuti.

No, dok se sve to ne realizira, Toma Cruisea ćemo gledati u sedmom nastavku “Nemoguće misije”, a 23. prosinca i u nastavku filma “Top Gun”.

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts