Prijava

Drugi način najavili akustični koncert na terasi kluba Boogaloo

Zagrebačke rock legende Drugi način nastupit će u subotu 10.10.2020. nakon dužeg vremena u Zagrebu, na terasi popularnog kluba Boogaloo.

Drugi način su za ovaj koncert pripremili poseban akustični set, a koncert će zbog mjera Covid 19 biti sljedećeg karaktera. Drugi način je u dosadašnjih četrdeset i šest godina postojanja objavio četiri albuma i nekoliko singlova s kojima su stvorili kultni status i bend su s najdužim stažom na ovim prostorima. Njihov prvi album “Drugi način” objavljen 1975. slovi za jedan od najboljih ex-Yu rock albuma i prvi progresivni rock album na ovim prostorima, a posebnost mu daje i sviranje flaute lidera i vokala Branka Požgajca. 1982. izlazi njihov drugi album “Ponovo na putu”. Njihove pjesme “Lile su kiše”, “Stari grad”, “Carstvo samoće”, “Piši mi” i njihov najveći hit “Prođe ovaj dan” se i dandanas slušaju i često vrte na radio stanicama i obavezni su dio svakog tuluma uz akustičnu gitaru. Svoj posljednji album “Zgubidan” su objavili 2016. godine.

Početak koncerta je najavljen u 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 40 kn u pretprodaji i 50 kn na dan koncerta. U slučaju kiše koncert se seli u dvoranu Boogalooa.

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts