Prijava

DJ i producent Kameny spotom za pjesmu “Problems” najavio album prvijenac

Tomislav Jelić, poznat mnogima kao DJ i producent Kameny, iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru, a već nekoliko godina ostvaruje suradnje, prije svega s mladim vokalima, a potom i s nekim od najvećih glazbenih zvijezda u Hrvatskoj.

Pri tome predstavlja nove pjesme ili remikseve postojećih hitova, a kojima želi hrvatsku pop glazbu odvesti i u klubove te približiti je mladim generacijama. Njegove suradnje s imenima kao što su Nikola Marjanović, Iva ĆurićDora VestićBoris Štok i Barbara Dautović te remiksevi pjesama Kad smo se voljeli” Vanne i Mijenja se vrijeme” Nine Badrić osvajali su radijske etere diljem Hrvatske i regije, a svi njegovi uraci unatrag četiri godine, kao i oni koje ćemo po prvi puta čuti, naći će se na nadolazećem prvom studijskom albumu. Sadržavat će 8 objavljenih singlova, među kojima je i nova pjesma “Problems” za koju je glazbu napisao Daniel Hojsak na tekst Krysta Youngsa, dok su aranžman i produkciju radili Hojsak i Kameny. Videospot potpisuje mlada autorica Nevena Deljanin iz Beograda.

“Ovog proljeća i ljeta nakon remikseva za Boris Štoka i Nikolu Marjanovića završio sam i album i jako brzo će izaći u javnost. Sretan sam, prije svega zbog činjenice što su mlada imena, tada nedovoljno afirmirana, uspjela doći do svjetla reflektora, a potom i na sjajnim suradnjama s nevjerojatnim glazbenicima koje su me posebno veselile.”, rekao je Kameny, vlasnik izdavačke kuće Styx Production. Najavio je izlazak albuma prvijenca u studenom prvo na CD-u, a potom će biti objavljen i na vinilu. Za vizualni identitet, kao i fotografije Kamenog, zadužen je legendarni hrvatski grafički dizajner i fotograf Igor CC Kelčec s kojim surađuje još od 1997. godine.

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts