Prijava

Nakon debi albuma stigao “Nakon” – novi singl i spot grupe Tate Romanova

Splitski drive pop bend Tate Romanova objavio je spot za pjesmu Nakon koja se nalazi na njihovom debitantskom studijskom albumu Iz razloga objavljenom prošlog tjedna u izdanju Croatia Recordsa.

To je jedna od četiri pjesme koje po prvi put čujemo na albumu. Autorski je potpisuju potpisuju Ante Jerončić i Šime Barbarić, a produkcijski Ivan Božanić iz studija Dan, mrak. Režiju i montažu videospota potpisuje Milan Latković iz Kreativne agencije dok je za ideju zaslužan Šime Barbarić. Bend ovim singlom još jednom podiže ljestvicu u kvaliteti, a da je to tako potvrdila je i fizička promocija albuma i spota koja je održana protekle subote u splitskom Mandrill Nano-Brewing CO. Tate Romanova oko sebe okuplja brojnu publiku i poklonike njihove glazbe što vjerno prikazuje novi spot dočaravajući koncertnu atmosferu koju ćemo izgleda u punoj snazi čekati još jedno izvjesno vrijeme.

Nakon uspješnih singlova nismo dugo čekali na njihov debitantski studijski album. Zaplovili su na glazbenu scenu potpisivanjem ekskluzivnog ugovora s Croatia Recordsom, a potom dokazali povjerenje najveće regionalne diskografske kuće sjajnim pjesmama Iz razlogaOsim kad nePrebrzoNa radijuNa rubu mahaU bojama i aktualnom Nakon.

Frontwoman benda je mlada Sara Andrić, finalistica showa RTL Zvijezde i jedna od najtalentiranijih ženskih vokalistica nove generacije. Uz nju bend čine Ante Jerončić na gitari, Lana Beović na bas gitari, Zdeslav Klarić (Pips, Chips & Videoclips, Sara Renar) na klavijaturama i Ivana Županović na bubnjevima. Njihova glazba nastala je iz razloga, otuda i naziv debitantskog albuma koji nastavlja njihov uspješan glazbeni put, a već imaju materijala i za nadolazeće diskografske izazove.

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts