Prijava

”Malo sreće” nova balada talentiranog Tadeja Špeha

”Malo sreće” nova balada talentiranog Tadeja Špeha

Sjajnim nastupom na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala Tadej Špeh napravio je prvi korak na svom glazbenom putu. Suradnja s Mirom Buljanom i Sonjom Buljan rezultirala je zapaženom pjesmom Želim ti sreću, a talentiranom pjevaču osigurala je iznimno dobar početak pjevačke karijere.

Novom ljubavnom pjesmom naziva Malo sreće Tadej nastavlja otkrivati svoj senzibilitet i zavidne vokalne sposobnosti, ponovno uz pomoć autorskog para Buljan. Za realizaciju video spota zaslužna je Medvid produkcija, a posebnu vrijednost spotu dala je njegova kćer Mila koja tumači jednu od uloga.

Objavu novog singla Tadej je obilježio potpisivanjem ekskluzivnog ugovora s izdavačkom kućom Croatia Records koja će mu pružiti podršku u ostvarenju glazbenih snova. Inspiriran velikanima poput Olivera i Petra Graše, nastojat će doprinijeti stvaranju nečeg lijepog i jedinstvenog na domaćoj glazbenoj sceni.
Iznimno sam sretan što sam u svojoj drugoj pjesmi ponovno ostvario suradnju sa sjajnim autorskim parom Buljan. Miro i Sonja zaista su mi pomogli da dam ono najbolje od sebe, a siguran sam da će publika to znati prepoznati. Mislim da je zaista važno shvatiti koje su stvari u životu najvrjednije i koliko je malo potrebno da budemo istinski sretni, to bi bila poruka mog novog singla.“, rekao je Tadej. (Croatia Records)

Related Posts