Prijava

Prijenos koncerta Marte Argerich 03. studenog uživo iz Lisinskog

Prijenos koncerta Marte Argerich 03. studenog uživo iz Lisinskog

Zbog epidemioloških mjera koje trenutno ne dopuštaju boravak više od pet stotina osoba u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, svim zaljubljenicima u glazbu Lisinski je omogućio prijenos uživo koncerta Marthe Argerich i Theodosie Ntokou u sklopu ciklusa Lisinski subotom!

Kupnjom ulaznice po cijeni od 60 kn putem linka iz topline vlastitoga doma možete uživo pratiti nastup proslavljene pijanistice i neokrunjene kraljice glasovira Marthe Argerich uz visoku razinu kvalitete zvuka i slike.

Uz Marthu će 3. studenog na pozornici Lisinskog nastupiti vrsna mlada grčka pijanistica Theodosia Ntokou s kojom će Martha svirati Concertino za dva glasovira u a-molu, op. 94 Dmitrija Šostakoviča, dok će im se u izvedbama glasovirskih kvinteta Zygmunta Noskowskog i Roberta Schumanna kao i Karnevala životinja, Saint-Saënsove suite, pridružiti ansambli milanske Scale, Quartetto d’archi della Scala i Solisti della Scala, kao i Marthina kći Annie Dutoit-Argerich, kao pripovjedačica.

Ne propustite još jedan neprocjenjiv događaj – Lisinski u vašem domu u utorak, 3. studenog u 19 sati i 30 minuta! (Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski)

 

Related Posts