Prijava

Ti, ja i moja mama o potpunoj predanosti u novom singlu “Dolaziš mi s pola srca”

Dolaziš mi s pola srca” pjesma je o potrebi da se u partnerski, ljubavni ili prijateljski odnos uđe s cijelim srcem, bez rezervi i “figi u džepu”. Ovom pjesmom bend Ti, ja i moja mama nakon jednogodišnje stanke opet kreće s radom.

Jako volimo ovu pjesmu i zapravo ona je bila okidač za ponovno okupljanje benda. Dugo smo radili na aranžmanu, trudili se dobiti željenu atmosferu. Berko je odlično odradio miks i jako smo zadovoljne zvukom.  Također imamo novog basistu, Nikolu Jerkovića koji znatno doprinosi kvaliteti svirke i aranžmana.“, ispričala je Ana Opalić.

Pjesmu prati i video spot u kojem glavne uloge igraju  mlada trenerica Andrea Vidović i konj Strujica. Odnos trenerice i konja u spotu metafora je iskrenog harmoničnog odnosa izgrađenog na međusobnom poštovanju i povjerenju.

Ideja za snimanje spota bila je zapravo Martinina, ona se sjetila ‘frendice od frendice koja obožava konje i radi s njima’. Suradnja s Andreom Vidović bila je iznimno ugodna, snimanja su išla s nevjerojatnom lakoćom, nekako spontano sve se posložilo na najljepši mogući način. Nosile smo mrkvu i jabuke za Strujicu koji se bojao drona, zato u spotu imamo jedva dva kadra s dronom.”, kaže Ana.

Ti, ja i moja mama nastavljaju s radom, a nakon pjesme “Dolaziš mi s pola srca” pripremaju još dva singla te nastavljaju s probama unatoč teškoj aktualnoj situaciji s koncertima.

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts