Prijava

Songkillers najavili unplugged live nastup u Boogaloou

Songkillersi, jedan od naših najpoznatijih funk bendova, 23. će listopada u zagrebačkom klubu Boogaloo odsvirati svoje najveće hitove, u jednoj intimnijoj, unplugged verziji.

Svirka će biti ograničenoga kapaciteta i u skladu s mjerama Nacionalnoga civilnog stožera. Posjetitelji se ne moraju ustručavati novih Covid-19 mjera, odnosno obveznog nošenja maske u zatvorenim prostorima. Na ulazu u zatvoreni prostor, to jest klub, maska je obvezna samo dok se posjetitelji ne smjeste za svoj stol ili putem do šanka i wc-a. Cijena ulaznice u pretprodajnoj cijeni iznosi 75 kuna, a može se kupiti putem sustava Entrio te na Entrio prodajnim mjestima. Na dan koncerta cijena na ulazu bit će 90 kuna.

Željko Banić Bane, jedini stalni član Songkillersa, glazbenu je karijeru započeo početkom 80-ih u grupama ,,Zvijezde” i Pod Room Blues Band“. Nedugo nakon, započela je višegodišnja suradnja s njihovim prijateljem Dinom Dvornikom kojem su postali prateći bend, a 1997. izdaju prvi samostalni album „Fleka“. „Malo toga ostaje“, „Medena“, „Mislima“, „Ne znam gdje sam“, „Dao sam ti sve“, „Još se ne dam“, „Ljetna kiša“, „Sve si uzela“, „Tako volim što te znam“, „Ti i ja“, „Dio mene“ samo su neki od hitova. Zadnjih nekoliko godina, rad benda obilježila je i vrlo uspješna suradnja s Nikolom Marjanovićem.

Foto: Mirko Mihalj

Vijest preuzeta sa – Music Box – Glazbeni portal / Read More

Related Posts