Prijava

Massimov ”Mali krug velikih ljudi” pobjednik Dana najbolje domaće glazbe

Massimov ”Mali krug velikih ljudi” pobjednik Dana najbolje domaće glazbe

Massimov ”Mali krug velikih ljudi” pobjednik je petog po redu Dana najbolje domaće glazbe kojeg organizira Narodni radio. Posljednja srijeda u mjesecu siječnju rezervirana je za proglašenje najbolje pjesme po izboru slušatelju. Publika je ovog puta titulu najbolje pjesme u 2020. godini dodijelila Massimu i njegovom sjajnom hitu ”Mali krug velikih ljudi”. Pjesma je rezultat izvrsne suradnje Massima i Ivana Dečaka, pjevača grupe Vatra, koji je zaslužan za tekst pjesme.

”Ja cijelo vrijeme radim za publiku i sve to što radim prolazi kroz njihov tekst vremena ili ne. Komunikacija s publikom je konstantna i tu i tamo te publika i nagradi s time da im se i neka pjesma svidi. Na moju sreću, ima puno mojih pjesama koje su se narodu i dopale. Moram reći da je ova nagrada i Ivanu Dečaku i meni, zajedno sa svima koji su radili na albumu, strašno važna.” rekao je Massimo.

Osim Massima, na Danu najbolje domaće glazbe nastupili su i Franka, Petar Grašo, Kedžo, Vanna, Zsa Zsa i Hiljson Mandela, Marko Kutlić, Pravila igre, Antonia Dora i Alen Đuras, što možete pogledati na You Tube kanalu Narodnog radia.

(Izvor: Narodni radio, Pixsell)

Related Posts