Prijava

Novi online program kazališta Trešnja ”Gdje je Miffy?”

Novi online program kazališta Trešnja ”Gdje je Miffy?”

Kazalište Trešnja pripremilo je novi online program pod nazivom ”Gdje je Miffy?”. Riječ je o kazališnoj igri koja je nastala prema popularnoj slikovnici Dicka Brune o zečici Miffy i predstavi ”I opet… Miffy”.

”Gdje je Miffy?” edukativna je i društvena igra gdje pojedina polja šarenog poligona skrivaju zabavne zadatke poput pantomime, imitacije ili pogađanja. Igru vodi Tanja Mirić, koja bacajući kocku prolazi polja i zadaje djeci zadatke kako bi zajedničkim rješavanjem pronašli Miffy.

Igra je najmijenjena najmlađima, djeci starijoj od dvije godine, koja kroz igru upoznaju priču o zečici Miffy, susreću se s njom (glumi Aleksandra Naumov) i njenom najboljom prijateljicom Ninom (glumi Sanja Hrenar) te otkrivaju važne poruke i pouke iz priče. Sve se odvija u već poznatom ambijentu iz predstave ”I opet…Miffy”, a šarena kućica, stablo, plavi auto samo su dio Miffyjinog svijeta.

Pljeskanjem, skakanjem, smiješnim plesom i pjesmom djeca će otkriti svijet kazališta i maštovitih likova te se pritom ludo zabaviti, a da ne moraju napuštati sigurnost svoga doma.

Igra je dostupna na stranici www.ulaznice.hr gdje se virtualne ulaznice mogu kupiti po cijeni od 35,00 kuna.

Related Posts