Prijava

Objavljeni ovogodišnji izvođači Dimensions festivala

Objavljeni ovogodišnji izvođači Dimensions festivala

Dalmatinski grad Tisno ovogodišnji je domaćin popularnog Dimensions festivala koji će se održati od 01. do 05. srpnja 2021. godine. The Garden Resort u Tisnu sa svojom prostranom prirodom, čistim morem i očaravajućim zalascima sunca pravi je raj za ljubitelje odmora i tulumarenja.

DJ Bone, DJ Masda, Peach, Mala (koja će oduševiti ljubitelje bas glazbe), Shackleton, Youandewan, rRoxymore, ISAbella, Zakia, Credit 00, Charles Webster i Huerta neka su od imena koja će ovo ljeto zabavljati mlade okupljene na festivalu. Objavljena su i nova partnerstva koja uključuju Dr Banana, Heels & Souls, VBX, Truants MARICAS i Trommel.

Iz Berlina u Tisno dolaze Youandewan, Huerta, KRN, The Ghost, Gene on Earth, Sugar Free i Hamish & Toby, DJ Bone, Zarkoff i Freakenstein, dok iz Londona stižu DJ Zakia, 404 Eros, Harri Pepper, Heels & Souls, Sean OD te Will Lister.

Osim izvođača, festivalu će se pridružiti i glazbeni partneri poput izdavačke modne kuće iz Velike Britanije Dr Banana, LGBTQ zabavljače iz Španjolske, glazbena platforma Truants i te izdavačka kuća usmjerena na plesnu glazbu Heels & Souls.

Ulaznice za ovaj nezaboravan festival potražite u prodajnom sustavu Entrio.hr.

(Izvor fotografije:

 

Related Posts