Prijava

”Još jednom” novi je singl riječkog benda Projekt

”Još jednom” novi je singl riječkog benda Projekt

Riječki bend “Projekt” nedavno je objavio dugoočekivani debitantski album “Zaustavi vrijeme”, koji je oduševio publiku i struku. S nestrpljenjem dočekali njihov novi singl “Još jednom” koji nastavlja niz izvrsnih autorskih pjesama “Zaustavi vrijeme”“10DODeset”,  “Daj” , “Gledaj kako letim” i “Blizu”.

Bend ”Projekt” osvježenje je na hrvatskoj glazbenoj sceni – radiofoničan pop-rock s inteligentnim, promišljenim, ponekad i pomalo provokativnim tekstovima, nošen čvrstom ritam sekcijom, melodičnim gitarama, vrhunskim vokalom te na nekim pjesmama dodatno “podebljan” klavirom, saksofonom, trombonom, udaraljkama, kontrabasom, violinom, harmonikom, klavijaturama i zborom. Iako Projekt svojim glazbenim izričajem, zanimljivim aranžmanima, širinom instrumenata te raznolikošću repertoara odudara od uobičajenih domaćih bendova, pjesme su im iznimno zarazne.

“The next big thing” riječke glazbene scene.piše o Projektu Novi list, a glazbeni kritičar Dubravko Jagatić u kritici za Nacional naglašava kako se radi o albumu s visokokvalitetnim pjesmama i napominje da kad bi bilo pravde hrvatski eter ispunio bi zvuk pjesama Projekta.
“Dok većina hrvatskih autora zna napraviti pjesmu, ali ne i hit, Projekt je snimio album s deset čistokrvnih pop rock hitova.” – jasan je Jagatić koji za frontmana i glavnog autora Projekta Andriju Zrinskog ima samo riječi hvale.

Novi singl “Još jednom” u radijski eter tako će i ovoga puta donesti pravu rock poslasticu koja će zasigurno pronaći put do publike. Pjesmu prati i zanimljiv animirani video spot riječkog umjetnika Josipa Jurasića.

Related Posts