Prijava

“The Frajle” postaju trio

“The Frajle” postaju trio

Uoči 12. rođendana novosadska grupa autentičnog izražaja i sjajnih vokala „The Frajle“  ostaje bez najmlađe članice Marije Mirković – Makice i dalje nastavlja kao trio. Jedna od najpoznatijih ženskih grupa, poznata po svojim osebujnim interpretacijama brojnih poznatih hitova, davnih je dana prerasla  granice Vojvodine,  i danas je jednako popularna na prostoru cijele regije.

Marija je svoju odluku obrazložila na društvenim mrežama sa ostalim članicama grupe, Natašom Mihajlović i sestrama Nevenom i Jelenom Bučom.

“Nakon 12 godina divnog prijateljstva, druženja i puno koncerata, donosim jednu tešku odluku, a to je da napustim grupu”.
Marija je svoju karijeru odlučila nastaviti u drugom smjeru, a svoju je  odluku obrazložila postojanjem brojnih poslovnih obaveza, istaknuvši da “nema svađe, nema ničega” te da je ovo bila najbolja odluka kako bi ljubav između članica grupe ostala i opstala i u budućnosti.

Sigurni smo da će ova odluka rastužiti brojne fanove ove popularne četvorke, no svakako radujemo se budućim nastupima i koncertima tria „The Frajle“,kad epidemiološka sitacija to dozvoli, kao i novim angažmanima Frajle na odlasku kojoj želimo svu sreću na daljnjem putu i u novim poslovnim izazovima.

U nastavku pogledajte oproštajni video objavljen na Instagram profilu benda.

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Related Posts