Prijava

Kristian Marolt na moderan način obradio veliki hit Natali Dizdar “Ne daj”

Kristian Marolt na moderan način obradio veliki hit Natali Dizdar “Ne daj”

Moderni electro pop ritam, buduća hrvatska pop zvijezda Kristian Marolt i veliki hit Natali Dizdar sve su što vam treba ovog ljeta. “Ne daj” je prvi veliki hit nevjerojatne Natali, tada u istoj fazi karijere kao i danas Kristian. Bilo je to 2004. godine kada je Kristian imao samo 10 godina, a danas, 17 godina kasnije, ovaj osebujan mladić spreman je odvesti “Ne daj” u klubove ili barem ispred njih.

Kristian se uspješno transformirao i zaplesao u modernom spotu s retro duhom kojem je posebnu dimenziju dao plesni electro pop zvuk. On je u spotu zapravo u dvostrukoj ulozi, onoj uglađenoj kakva je originalna verzija pjesme “Ne daj”, te onoj prpošnoj i zaigranoj kakva je moderna obrada. Cover pjesme Natali Dizdar “Ne daj” rađen je u produkciji Gorana Kovačića i Vrisak studija čime je dobila duh jednog novog vremena dostojnog svjetske electro pop scene.

Ovaj cover realiziran je u sklopu novog projekta CMC Televizije, pod nazivom CMC Stars, u kojem mlade zvijezde u usponu moderno obrađuju poznate već hitove domaćih izvođača.Foto:

Andrea Kovač/CR press

Izvor: Croatia Records press

 

Related Posts