7. Reli po galerijama u Zagrebu od 16. do 19. rujna

U Zagrebu će se od 16. do 19. rujna 2021. održati sedmo izdanje interaktivne kulturne manifestacije Reli po galerijama koja ove godine umrežuje deset galerija u Zagrebu i aktivno uključuje posjetitelje u njihov obilazak.

Reli po galerijama je manifestacija koja okuplja i mapira galerije u hrvatskim gradovima kako bi umjetnicima i umjetničkim prostorima pružila veću vidljivost. Svaki posjetitelj moći će sam odabrati početak i kraj svog obilaska i kojim će redom posjećivati galerije. U svakoj galeriji moći će se preuzeti mapa sa kojom će posjetitelji nastavljati svoj obilazak i prikupljanje naljepnica, a posjetitelji koji uspiju posjetiti sve galerije osvojit će simboličnu diplomu.

Galerije u produženom radnom vremenu od 17 do 22 sata nude posebne programe koji uključuju otvorenja novih izložbi i vodstva kroz izložbe, a posjetitelji će u nekoliko večeri imati priliku vidjeti više izložbi nego bilo koji drugi dan u godini. Glavni dan manifestacije je petak 17.9.2021., kada u Reliju po galerijama od 17 do 22 sata sudjeluju sve galerije označene na mapi.

Galerije koje sudjeluju u “reliju”:  Galerija Događanja,  Galerija Karas, Dom HDLU – Galerija Prsten, Galerija Bačva i Galerija PM, Oris Kuća arhitekture, Galerija Matice hrvatske, Galerija Šira, Galerija Kranjčar, Galerija ULUPUH, Galerija SC i Galerija VN. 

Detaljni program izložbi po galerijama pogledajte OVDJE.

(Foto: Facebook)