Filmovi i serije na Netflixu za Halloween

Netflix je u rubrici ”Halloween Favorites” izdvojio veliki broj filmova i serija koji najavljuju dolazak ”najstrašnije noći u godini”. U nastavku donosimo nekoliko zanimljivh filmova i serija dok cijeli popis možete pogledati na službenoj Netflix stranici.

Film ”Hubbie Halloween” nova je uspješnica poznatog glumca Adama Sandlera koji utjelovljuje lik nepopularnog dečka u gradu Salemu. Igrom slučaja, Sandler uspijeva spasiti svoj grad i proslavu Halloweena.

Radnja serije ”Ratched” smještena je u davnu 1947. godinu kada medicinska sestra Mildred Ratched počinje raditi u poznatoj psihijatrijskoj bolnici. Međutim, Mildred iza elegantnog stila krije mračne tajne.

”The Haunting of Bly Manor” kombinacija je drame i horora koja prati događanja na imanju u mjestu Blyju gdje žive djevojčica Flora i dječak Milles koji su ostali bez roditelja. Brigu o njima preuzima nova učiteljica Hannah koja dolaskom na gotičko imanje počinje shvaćati da je riječ o neobičnoj obitelji punoj tajni.

Osim filmova i serija za odrasle, Netflix je pripremio i filmove za mlade, poput filma ”A Babysitter’s Guide to Monster Hunting”. Kada tinejdžerica Kelly Ferguson pristane čuvati dječaka u noći Halloweena, ona otkriva svijet u kojem babysitterice svojim moćima štite djecu od čudovišta.

Izvor fotografije: Pixabay.com