93. dodjela nagrada Oscar održat će se uživo

Dodjela nagrada Oscar američke Akademije filmskih umjetnosti i znanosti održat će se 25. travnja i to u potpunosti uživo! O filmovima koji su nominirani za prestižnu nagradu pisali smo na linku a svi nominirani od organizacije su dobili upute za svečanu dodjelu. Organizatori su zvijezdama poručili da na crveni tepih dođu u ”nadahnjujućim i ambicioznim kreacijama” i da se, za razliku od prethodnih dodjela, neće moći javiti u emisiju putem video prijenosa.

”Onima koji neće biti u mogućnosti prisustvovati zbog ranije zakazanih obveza ili zbog nelagode koje im predstavlja putovanje, dajemo na znanje da neće biti mogućnosti javljanja u show putem Zooma. Trudimo se pružiti sigurnu večer i užitak svima vama osobno, kao i milijunima ljubitelja filma diljem svijeta, a vjerujemo da bi ta virtualna stvar umanjila naš trud” napisali su producenti Steven Soderbergh, Stacey Sher i Jesse Collins.

Tema ovogodišnje dodjele je ”Stories Matter” koja za cilj ima povezati priču svake osobe u dodjeli pa su iz organizacije pozvali zvijezde da u intervjuima podijele svoje osobne priče. ”Cilj nam je spojiti inspiracijsko i aspiracijsko, što znači da je poželjno da dođete svečano odjeveni a ne ležerno”. Sigurni smo da će takva uputa nadahnuti brojne zvijezde da nas na crvenog tepihu iznenade očaravajućim kreacijama!

Svečanost će biti organizirana kao uzbudljivi filmski set sa posebno dizajniranim punktovima testiranja i Covid sigurnosnim timom.

(Izvor fotografije: YouTube screenshot)