Album Amire Medunjanin ”For Him and Her” među top 10 najboljih albuma poznate liste Worlds Music Charts Europe

Novi studijski album ”For Him and Her” popularne pjevačice Amire Medunjanin našao se među top 10 najboljih albuma prestižne godišnje liste World Music Charts Europe. Album je postigao odličan uspjeh, sjajno je prihvaćen od publike i kritike te dokazuje kvalitetu i veličinu ove glazbene dive. Veliko je ovo priznanje ne samo Amiri, nego i sjajnoj ekipi glazbenika s kojima je Amira realizirala album For Him and Her: Shyrkhan Agabeyli (bas), Bojan Zulfikarpašić (perkusije i Moog Matriarch), Predrag Vasić (gitare i mandolina), Ismail Lumanovski (klarinet), Mustafa Šantić (harmonika), Vladimir Ćuković (violine) i Pantelis Stoikos (truba).

Dvanaest pjesama, evergreeni Svirajte mi tiho, tiše, Ja nemam prava nikoga da volim, Čekaj me, Šta će mi život, Što je tužna tako ova noć, Rane moje, Kad se voli, što se rastaje, Srećo moja, Danka, Dva smo sveta različita, Što te večeras nema i Umoran sam od života pjesme su kojima je Amira udahnula novi život.

„Neizmjerno sam sretna što je ovaj album naišao na takav odaziv i da je prepoznat i van regije. To samo govori da je glazba univerzalni jezik i ova vrsta muzike je oaza i utjeha, posebno sada u ovom ludilu u kojem živimo. Ova glazba zahtjeva slušanje”, izjavila je bila Amira na predstavljanju albuma u Zagrebu.

(Izvor: Croatia Records)