Bogat program na pozornici pod otvorenim nebom u Lisinskom

Svečanim koncertom Zagrebačke filharmonije, u petak, 21. svibnja započeo je program koncerata pod otvorenim nebom u Lisinskom. Lisinski Atrium donosi plejadu vrhunskih izvođača u fantastičnom ambijentu na spektakularnoj pozornici na otvorenome.

U novom ciklusu Lisinski Atrium, na pozornici smještenoj između Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i Hrvatske matice iseljenika  očekuje nas niz događanja, kako slijedi:

U četvrtak, 27. svibnja na pozornicu Lisinski Atriuma najveće hitove iz svoje bogate dvadesetogodišnje karijere donosi Jacques Houdek.

U Lisinski Atrium u subotu, 29. svibnja legendarna pjevačica Zdenka Kovačiček dolazi u pratnji Greenhouse Blues Banda predstaviti svoj hvaljeni novi materijal te izvesti nezaboravne domaće uspješnice, kao i bezvremenske jazz-standarde i najpoznatije pjesme kultne Janis Joplin.

U pjesmama i izvedbi jedinstvene dive Amire Medunjanin, čiji su koncerti najavljeni za 23. i 24. svibnja odgođeni zbog vremenskih uvjeta, uživat ćemo u nedjelju i ponedjeljak, 30. i 31. svibnja.

Također zbog najavljenog kišnog vremena, s 25. svibnja na 9. lipnja odgođeno je gostovanje poznatog komičara i glumca Željka Pervana, koji će svojim novim showom Ljubav i zloba 1 okružiti zgradu Lisinskog salvama smijeha!

Sva događanja započinju u 20.30, a ulaznice su dostupne na blagajnama Lisinskog te na www.lisinski.hr.

Bogat program do sredine srpnja provjerite ovdje: https://lisinski.hr/hr/novosti/samo-nebo-nam-je-granica/

Info & photo: Lisinski press