Danas u 15:00 sati više od 150 regionalnih radio stanica pustit će novu pjesmu Parnog Valjka – “Ponovo” i tako odati počast Akiju Rahimovskom

Danas u 15:00 sati, više od 150 regionalnih radio stanica, pustit će u isto vrijeme novu pjesmu Parnog valjka “Ponovo” i tako odati počast nedavno preminulom Akiju Rahimovskom.

Croatia Records Jugoton i Parni valjak su u spomen na Akija pokrenuli inicijativu kojom se na poseban način opraštaju od neponovljivog pjevača. Više od 150 radio stanica širom regije emitirat će singl „Ponovo“ točno u 15:00 sati, te tako odati počast muzičkom velikanu.

U najtužnijim mogućim okolnostima, grupa Parni valjak se pjesmom „Ponovo“ oprašta od Akija, svog prijatelja i brata te jednog od najboljih i najprepoznatljivijih vokala naših prostora svih vremena, koji nas je napustio prošle subote. To je pjesma za koju se ove nedjelje trebao snimati spot i koja je trebala biti najava velike turneje Parnog valjka i novog studijskog albuma. Stihove i muziku za singl „Ponovo“ potpisuje Husein Hasanefendić Hus koji je s Akijem činio savršenu simbiozu, zahvaljujući kojoj su bezvremenske pjesme Parnog valjka odgajale generacije slušalaca.

(Izvor, foto: Croatia Records Jugoton)