Dani šparoga i janjetine u restoranu Admiral u Novom Vinodolskom

Restoran Admiral nalazi se u Novom Vinodolskom i ovog proljeća svojim posjetiteljima pruža jedinstvenu gastronomsku ponudu!

Restoran Admiral njeguje modernu europsku kuhinju, baziranu na gastronomskom bogatstvu Hrvatskog Primorja i svježim lokalnim namirnicama. Na meniju možete pronaći slasne domaće šurlice sa škampima, izvrsno pripremljeni tuna steak, odličan rižoto od sipe, ali i cijeli niz mesnih delicija, koje za Vas priprema šef kuhinje. Oduševit će Vas sjajna ponuda vina lokalne vinske kuće – Pavlomir, čije vino nastaje iz vinograda udaljenog svega jedan kilometar od Marine Novi.

Restoran raspolaže sa šezdeset sjedećih mjesta unutar samog restorana, kao i sa šezdeset mjesta na natkrivenoj ljetnoj terasi, a tijekom cijele godine pruža mogućnost organiziranja vjenčanja, poslovnih banketa te mnogih drugih proslava.

Prekrasan pogled sa terase restorana, koji se prostire prema otoku Krku s jedne strane, te vizurima starog grada Novog Vinodolskog s druge strane, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Prateći ideju korištenja uvijek svježih i sezonskih namirnica, tokom godine u restoranu možete uživati u raznim gastronomskim ponudama, poput Dana bakalara, kada su u ponudi različita jela spravljena od ove savršene namirnice, te Dana šparoga i janjetine, što se organizira svakog proljeća. U nastavku pogledajte meni koji vas ovog travnja i svibnja očekuje u restoranu Admiral u Novom Vinodolskom!

(Promo tekst)