DEZINFEKCIJSKI TUNELI – Inovacija u službi prevencije

Uzrečica ‘Čistoća je pola zdravlja’ danas vrijedi više nego ikada.

Virusi i bakterije su svugdje oko nas. Covid-19 je prvi virus koji je podigao razinu svijesti kad je u pitanju osobna higijena. Znamo da se virusi i bakterije ne zadržavaju samo u zraku već da padaju na površine. Kako padnu na stol, mobitel i tlo, tako padaju i na odjeću, kosu, cipele… Cjelovitim pristupom kroz spoznaju da se samo djelomično dezinficiramo kroz dezinfekciju ruku, Mihoković metal solutions uočili su se za popuno drugačiji pristup i dizajniranje dezinfekcijskog tunela.

Dezinfekcijski tunel by Mihoković metal solutions blag je prema korisnicima, a snažan i s pravom agresivan prema virusima. Ovo iskustvo traje svega par sekundi. Osoba prolazi kroz tunelu u kojem su ugrađene senzorske prskalice koje ispuštaju gotovo neosjetnu maglicu s dezinfekcijskim sredstvom. Prolaskom kroz tunel uklanja se gotovo 90% svih virusa i bakterija koje se nalaze na našoj odjeći i obući.

Sredstvo koje se koristi nije štetno za kožu te sluznicu nosa i oka, a sam prolazak kroz tunel traje vrlo kratko. Prskalice ispuštaju blagu maglicu, a ne kapljice, upravo zbog sofisticirane profesionalne opreme koja se koristi. Uz taj proces, na ulasku u tunel, postavljen je i mali stalak s dezinficijensom za dodatno dezinficiranje ruku te termalna kamera za mjerenje temperature. Ovaj tunel je idealan za sve prostore u kojima se zadržava veći broj ljudi kao što su zračne luke, trgovački centri, sale sa svadbene svečanosti, ali i restorani, kafići, koncertni prostori, dizajnerski je vrlo atraktivan a može se kupiti ili iznajmiti.

Sponzorirani sadržaj: Dezinfekcijski tunel by Mihoković metal solutions (Info i kontakt: https://arthill.eu, iva@arthill.eu)