“I am Lorenzo” – prvijenac poznatog DJ-a Lorenza

Lorenzo, poznati DJ koji je osvojio publiku i klubove diljem Hrvatske i regije, objavio je vrhunski koktel elektroničke plesne glazbe i servirao ga u suradnji s poznatim glazbenim imenima.
Na njegovom prvijencu nalazi se deset sjajnih EDM pjesama koje su napravile proboj na radijske postaje te tako postale prvi hrvatski EDM sa zapaženim radijskim i TV emitiranjem. DJ Lorenzo nastupio je na Ultra Europe festivalu, a publika željna odličnog domaćeg EDM-a i klupskog zvuka, do nekih boljih vremena za live nastupe, od sada u Lorenzovim hitovima može uživati na svim streaming servisima i nosaču zvuka.

Nakon prvih singlova Sve sam znala i prije, koja otvara album, i Sve što pomislim nastalih u suradnji sa sjajnim pjevačicama Mijom Dimšić i Antonelom Doko, Lorenzo je EDM glazbu odveo put hrvatskog radijskog i televizijskog etera i ubrzo postigao odličan uspjeh. Uz spomenute Miju i Antonelu, na albumu gostuju i Ivan Dečak, Darko Bakić, grupe Buđenje i Bang Bang, Lara (Bang Bang), Goran Bošković (Fluentes), David Magdić, Dino Purić i Reper Iz Sobe. Producent albuma i cijelog projekta je Darko Bakić, frontmen Buđenja, koji potpisuje i većinu pjesama uz Luce.

Izvor: Croatia Records