Dočekali smo koncert uživo!

Jučer je, nakon niza mjeseci, u organizaciji poznate koncertne agencije LAA organiziran prvi koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Dvorana koja inače prima 2000 posjetitelja ugostila je jučer 190 najbržih sretnika koji su, uz epidemiološke mjere uživali u dvosatnom koncertu grupe Silente.

Silente, dubrovačka pop rock grupa hrvatski je glazbeni bend koji na you tube platformi ima više 30 milijuna pregleda svojih hitova.  Njihov zadnji hit predstavljen prije nekoliko dana –  „Nikada ovako“ već osvaja srca publike, kao i zadnja dva – “Navečer se srca lome” i “Mene moje uši lažu” koja su u rekordnom roku osvojila radijski eter i brojne slušatelje. Navedene uspješnice ujedno najvaljuju njihov četvrti studijski album koji željno očekujemo na jesen.

Uz mjerenje temperature na ulazu, nošenje maski, obvezno sjednje i poštivanje razmaka i organizatori i posjetitelji sretni su jer koncerti vraćaju u Tvornicu kulture i nadamo se, uskoro brojne druge prostore.

Povratak na ono što smo imali nekad, kad su koncerti u pitanju je još uvijek vrlo izvjestan, no činjenica da je, unatoč brojnim mjerama  u samo dva dana otkako su ulaznice puštene u prodaju koncert rasprodan, govori koliko nam nedostaju koncerti i  svirka uživo s pogledom na pozornicu.

Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL