”Dođi”, duet Dine Merlina i Senidah, obara rekorde slušanosti i streaminga

Pjesma ”Dođi” nova je uspješnica poznatog pjevača Dine Merlina i mlade slovensko-crnogorske umjetnice Senidah. ”Dođi” trenutno broji više od 5,1 milijuna pregleda na YouTubeu te se nalazi u vrhu trendinga diljem regije. Osim toga, na najvećoj streaming platformi Spotify broji više od 100 tisuća streamova, a brojni radijski urednici oduševljeni su novom suradnjom.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje sam Dino Merlin, dok je za aranžman zaslužan Adis Sirbubalo. Videospot je snimljen u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska redateljica Kukla koja potpisuje i spot za hit ”Mi” koji je pregledan više od 14 milijuna puta.

“Nakon duge i iscrpljujuće turneje Hotel Nacional pokušao sam ponovno naći svoj mir, odmor od svijeta i ljudi pa sam odlučio otputovati u jedan veliki grad u kojem sam se bježeći od svega pokušao vratiti sebi, samo da bih saznao da ne znam biti sam”, objašnjava Dino Merlin te nadodaje: “Tako su nastali prvi stihovi ove pjesme, a Senidah je bila savršena partnerica za ovaj duet, kao odjek i drugi glas.” 

“Suradnja s Dinom za mene je ostvarenje snova, ovo je za mene sve, moje srce je puno kad slušam naše glasove zajedno. Dokazala sam si još jednom da je ostvarivo sve što želim cijelim bićem i dušom. Ovo je pravi dokaz i motivacija za dalje. Ništa nije nemoguće i sad slobodno mogu nastaviti sanjati” rekla je Senidah.

(Izvor: Croatia Records)