Drive In kino stiže u središnju Istru!

Oduvijek ste maštali o gledanju filmova iz udobnosti vlastitog automobila, poput glumaca u američkim filmovima? Imamo sjajnu vijest – Drive In kino stiže u središnju Istru!

Turistička zajednica središnje Istre pripremila je program besplatnog Drive In kina tijekom dva vikenda u rujnu. U petak, 10.09., na velikom nogometnom igralištu u Tinjanu, biti će prikazan film ”Nitko” redatelja Ilya Naishullera. Dan nakon, u subotu 11.09, na malonogometnom igralištu u Svetom Petru u Šumi, održat će se projekcija filma ”Jexi” redatelja Jona Lucasa i Scotta Moorea.

U petak, 17.09., na platou ispod hotela Lovac u Pazinu, možete pogledati film ”Nož u leđa” redatelja Riana Johnsona. Posljednjeg dana programa, u subotu 18.09., na repertoaru se nalazi film ”Prvi čovjek” redatelja Damiena Chazelle.

Sve projekcije započinju u 20:00 sati i besplatne su za sve posjetitelje, no broj automobila je ograničen na pedeset. Zbog toga je potrebno dolazak najaviti putem e-maila info@central-istria.com uz obvezno navođenje željene lokacije te modela automobila i registracije. Filmovi će se prikazivati na 12-metarskom ekranu, a zvuk filma će posjetitelji moći pratiti putem radia u automobilu.

(Izvor: Facebook event, Unsplash.com)