Ekskluzivno gostovanje Massima Savića u Art Caffeu kod Borisa Homovca 25. veljače 2021.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika Massimo Savić gostuje u Art Caffeu kod Borisa Homovca u četvrtak, 25. veljače , u 18:30 sati i u subotu, 27. veljače, u 23:00 sati na Z1 televiziji te prema rasporedu na programima Tv Jadran, Trend tv, Prigostka  Tv, Šibenik Tv, Radio televizija HB, Vinkovačka plava Tv. Također, emisija će nakon premijernog emitiranja biti objavljena na YouTube kanalu Art Caffea.

Massimo Savić, dobitnik je mnogih priznanja i nagrada i jedna od najvećih i najpopularnijih estradnih zvijezda u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Nedavno je održao veliki, prvi hibridni, koncert u Lisinskom s izravnim prijenosom na internetu za publiku diljem svijeta, a u razgovoru otkriva koliko mu se unutar godine promijenio život i kako se glazbenici nose s krizom i nedostakom nastupa pred publikom.

Massimo otkriva koji su mu životni prioriteti, kako vidi aktualnu društvenu situaciju, zbog čega je pratio prijenos inauguracije novog američkog predsjednika, što misli o izvedbi himne Lady Gage te iziskuje li njegov zvjezdani status posebnu organizaciju života, podređenu njemu.

Govori i o tome što ga danas čini sretnim, zašto se još nije pojavio na filmu, iako ima glumačkih ambicija, te smatra li se umjetnikom ili zabavljačem?