Eksluzivna konferencija: ”Hrvati koji danas mijenjaju svijet”

Nakon multidisciplinarnog izložbenog projekta o Hrvatima koji su svojim dostignućima promijenili svijet, naziva ”Hrvatska svijetu”, na redu je novi projekt u organizaciji Večernjeg lista.

”Hrvati koji danas mijenjaju svijet” ekskluzivna je konferencija koja će okupiti velike osobnosti današnjice, koji svojim radom ”utječu na sadašnjost i mijenjaju budućnost”

Konferencija će se održati u četvrtak, 08. travnja, sa početkom u 11:00 sati a otvorit će ju glavni urednik Večernjeg lista, Dražen Klarić. Nakon njega, Božo Skoko, sveučilišni profesor na Fakultetu političkih znanosti, održat će stručno predavanje ”Brendiranje Hrvatske kroz ljude: važnost inovativnosti i kreativnosti”.

Sveučilišna profesorica na Fakultetu političkih znanosti, Marija Grbeša, predstavit će projekt ”Komunikacija budućnosti”. Nakon dva stručna predavanja slijedi panel diskusija ”Hrvatska i svijet u postpandemijskom vremenu” čiji će sudionici biti Silvio Kutić, vlasnik Infobipa, Alan Sumina, vlasnik Nanobita, Igor Rudan, znanstvenik na Sveučilištu u Edinburghu, Danica Kragic Jensfelt, znanstvenica na Kraljevsko tehnološkom fakultetu u Stockholmu, Centar za robotiku i umjetnu inteligenciju te Marin Soljačić, znanstvenik na MIT, USA. Moderator je Boris Jokić.

Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj potražite na Entrio.hr.

(Izvor: Entrio.hr)