ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu

U subotu, 7.studenog 2020., Elle Boutique dolazi u Hrvatski glazbeni zavod u Zagrebu pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu. Modno događanje koje će objediniti radove najpoznatijih hrvatskih dizajnera započinje u 10:00 sati i trajati će do 19:00 sati. Posjetitelji će moći pogledati i kupiti najnovije modne ”komade” po promotivnim cijenama te poslušati nekoliko mini koncerata klasične i filmske glazbe koju je pripremilo Društvo Orkestra HGZ – a. Događanje je humanitarnog karaktera jer će dio sredstava biti namijenjen za obnovu zgrade Hrvatskog glazbenog zavoda koja je ove godine oštećena u potresu.

Svoje radove predstaviti će svjetski poznati hrvatski dizajneri poput Donassy, The All, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, Hippy Garden, Boudoir, My Mon Mon, Lokomotiva by Lana Puljić, Link by Ogi Antunac, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Mammii Jewellery i mnogi drugi.

Događanje će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i kontrolira broj posjetitelja u prostoru.

Izvor fotografije: Unsplash.com