Europska Kazališna Konvencija u potrazi je za novim zaposlenikom

Europska Kazališna Konvencija utemeljena je 1988. godine u Francuskoj, Njemačkoj i Belgiji i danas čini najveću zajednicu kazališta u Europi ujedinjujući 42 kazališta iz gotovo 30 zemalja Europe. EKK je partner Europske Komisije i svakodnevno provodi međunarodne kazališne programe, profesionalne edukacije i razne druge aktivnosti. Konvencija promovira i jača kazališta u Europi naglašavajući njihovu važnost za zajednicu, demokraciju i kulturu.

Europska Kazališna Konvencija u potrazi je za Communication Manager – om, zaposlenikom koji bi usko surađivao sa direktorom EKK i radio na unaprjeđenju i razvoju Konvencije na međunarodnoj razini. Zaposlenik bi bio zadužen za poslove promocije i odnosa sa javnošću, dizajn i komunikaciju sa umjetnicima i organizatorima projekata na međunarodnoj razini, razvoj web stranice, vođenje društvenih mreža, izradu tekstova i fotografija za medije, izradu newslettera… EKK traži kreativnu osobu koja posjeduje organizacijske sposobnosti, vještinu u pisanju tekstova i objava te ima završen fakultet iz područja novinarstva, komunikologije ili srodnih smjerova. Također, od zaspolenika očekuju tri godine radnog iskustva u sličnim poslovima, poznavanje društvenih mreža i računalnih vještina te poznavanje engleskog jezika. Znanje njemačkog i/ili francuskog jezika je dodatan bonus. EKK zauzvrat nudi rad u malom i kreativnom timu, fleksibilno radno vrijeme od 40 sati tjedno, godišnji odmor od 25 dana, povremeni rad od kuće i plaću od 2,700 eura.

Više informacija možete pročitati na: https://www.europeantheatre.eu/news/vacancy-communication-manager?fbclid=IwAR33jh7AEkbL1_N2Fvaac6qvMA3i5FGCm_mZEUzuKtc0TjBl3s0ubhxXC-o

Izvor fotografije: Pixabay.com