Film o modnoj kući Gucci uz Lady Gagu u glavnoj ulozi

Film ”House of Gucci” redatelja Ridleya Scotta, sa Lady Gagom i Adamom Driverom u glavnim ulogama, već je sada jedan od najiščekivanijih filmova godine. Prema najava, film bi svoju premijeru trebao imati početkom studenog, a sigurni smo da će navala na kino dvorane biti velika.

Naime, iza priče o jednoj o najpoznatijih modnih kuća na svijetu, kriju se misteriozni ljubavni odnosi, zapleti i tragedije. ”House of Gucci” prati bizarno ubojstvo Maurizija Guccija, unuka osnivača modnog carstva Gucci, kojeg je ubila njegova supruga Patrizia Reggiani, poznatija kao ”Crna udovica”. Nasljednik bogatog modnog carstva, Maurizio Gucci zaljubio se u mladu Patriziju Reggani koja nije dolazila iz bogate obitelji. Zaljubljeni par vjenčao se 1973. godine i dobio dvije kćerke, unatoč otporu obitelji Gucci. Živjeli su naizgled savršen život, prepun glamura i slave, sve dok jednog dana Maurizio nije otišao na ljubavni put sa kojeg se nikada nije vratio. Na poslovnom putu zaljubio se u mladu Paolu Franchi i rastavio od Patrizije.

Nekoliko godina kasnije, profesionalni ubojica ispalio je četiri metka u Maurizija i usmrtio ga. Za naručeno ubojstvo okrivljena je upravo Patrizija, koja je dobila dvadeset i devet godina zatvora od čega je odslužila osamnaest godina.

Osim Lady Gage i Adama Drivera, u filmu će svoju ulogu imati i Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto i Jack Huston.

(Izvor fotografije: Instagram screenshot)