Filmsko ljeto u Kaptol Boutique Cinema!

Kaptol Boutique Cinema i ovog vas ljeta poziva na najnovije filmske naslove i novu terasu na otvorenom! Mirna oaza u zelenom vrtu i raskošna terasa pravo su mjesto za opuštanje prije uživanja u omiljenom filmu. Omiljeno zagrebačko kino ovog ljeta ima cilj biti vaša stress free zona a mi smo sigurni da će u tome i uspijeti.

Na kino programu nalazi se pregršt zanimljivih filmova, poput napete akcije ”Metak i milkshake”, otkačene avanture ”Snake Eyes” ili akcijske komedije ”Krstarenje džunglom”. U srijedu, 04. kolovoza, i nedjelju, 08. kolovoza, premijerno možete pogledati korejski K pop mjuzikl ”Blackpink: The Movie”.

U animiranom hitu koji obožavaju i djeca i odrasli – ”Space Jam: Nova legenda” možete uživati uz posebnu pogodnost obiteljskih ulaznica.

 

Kaptol Boutique Cinema na programu ima i poseban ”Très chic” program koji predstavlja sinonim za pravi ženski izlazak. Na prvoj ženskoj filmskoj večeri prikazana je urnebesna francuska komedija ”Tajne azurne obale” koja se i dalje nalazi u slobodom programu.

(Izvor fotografije: Unsplash.com)