FOOD FILM FESTIVAL na zagrebačkom Zrinjevcu

Prve rujanske dane u Zagrebu obogatio je najiščekivaniji post-ljetni festival – Food Film Festival Zagreb sponsored by Coca-Cola. Ovaj sada već tradicionalni i omiljeni festival spaja dvije umjetnosti koje svi jako volimo – filmsku i gastro i to u samom centru grada, u najljepšem  zagrebačkom parku Zrinjevac.

Sve do 13. rujna, svaku večer na dekicama  i ležaljkama, uz epidemiološki prihvatljiv razmak Zagrepčani i njihovi gosti mogu uživati u nekim od filmova s kultnim foodie scenama pod zvijezdama i u street food specijalitetima zagrebačkih restorana, bistroa, slastičarna i vinoteka.

Ovaj weekend donio nam je  film Joker,  Ford v Ferrari a  večeras nas očekuje film One su bombe sa Margot Robbie, Charlize Theron i Nicole Kidman u glavnim ulogama. Film govori o zaposlenicama televizijske kuće Fox News koje su odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rogera Ailesa, koji je godinama, bez posljedica, seksualno maltretirao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnijele su optužbe za seksualno napastovanje, a u zamjenu za šutnju ponuđena im je velika svota novca – ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Radno vrijeme festivala je od 11h do 23 sata te petkom i subotom do ponoć, dok su besplatne projekcije svaku večer u 20:30h te petkom i subotom od 21 sat.

Ulaz na FFF Zagreb i sve projekcije u potpunosti je besplatan, a na info pultu (kućici) uz kotizaciju koja se vraća prilikom vraćanja posudbe možete posuditi dekice, jastučiće i tepihe.