Franka objavila novi singl ”Plan B”

Poznata hrvatska pjevačica Franka predstavila novu moćnu baladu ”Plan B”, koja govori o tome kako je ljubav sve, samo ne plan B! Intimna, snažna i topla pjesma ”Plan B”, nastavak je balada ”Sve dok sanjaš” i ”S tobom” u kojem Franka sa publikom dijeli svoju emociju. Pjesmu je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević a za produkciju su zaslužni Marko i Branimir Mihaljević.

Znate onaj osjećaj kada volite i kada je sve drugo nebitno? Osjećaj kada znate da je sve obično zapravo tako neobično? Upravo to je Plan B – lijepa, emotivna, a energična pjesma od koje se svaki put naježim. Idealna za nostalgičnu, hladnu zimu…” – izjavila je Franka.

Neno Ninčević je, baš poput pjesme ‘S tobom’ napisao predivan tekst, prepun snažnih poruka, koje zaista u potpunosti  potpisujem! Vjerujem da se svi možemo složiti kako je ‘Svijet bez ljubavi zauvijek izgubljen’. I zato nam je baš sada više nego ikada bitno da smo zajedno, da se pazimo i volimo. Dolazi vrijeme blagdana kada pokazujemo drugima koliko ih volimo i neka nam to vrijeme prođe uz rečenicu iz pjesme: ‘sekund bez ljubavi je život promašen!” – objasnila je Franka.

(Izvor: Croatia Records)